Chorizo-květáková rýže

Přiznávám, že jsem poslední 2 týdny jedla úplně příšerně. Někdy prostě řešíte životní trable hamburgerem. Nebo pizzou. Konečně jsem ale zpátky na správné cestě a tento recept byl právě tím přelomem. Tak snad bude chutnat i vám:)

Ingredience:

  • menší květák, nastrouhaný na drobno
  • konzerva krájených rajčat
  • choŕizo klobáska
  • 2 stroužky česneku
  • vejce (1 na osobu)
  • sůl, pepř, oregáno, ..co jen chcete

Postup:

  1. Na pánvi nebo woku rozpalte tuk (kokosový,máslo, ghí..) a osmahněte na něm nakrájený česnek a chorizo.
  2. Přidejte rajčata a květák, osolte a opepřete.
  3. Vařte cca 10min – je nutné ochutnávat. Nemá z toho být kaše, „rýže“ je chrumkavá ale ne syrová.
  4. Dejte na talíř a na vrch položte z vajíčka udělané volské oko.
  5. No a je hotovo:)
Advertisements

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s